Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

3 uilskuikens - bosuil - brons

€ 975,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Drie uilskuikens op een rij veilig tegen elkaar aangekropen. Ze vormen een eenheid, maar zijn tegelijkertijd ook drie individuen. Een prachtig familiebeeld van brons. Een duurzaam materiaal, dat eigenlijk altijd blijft bestaan, net als deze drie bosuiltjes die symbool staan voor alle generaties hierna. 

 

Familiebeeld brons - drie uilskuikens  Mooi voor gezin met 3 kinderen

Deze drie jonge bosuiltjes hebben we in een blauw-zwarte kleur, maar ook in een bruine kleur gepatineerd.

Standaard zonder sokkel, maar het beeld kan ook mét sokkel geleverd worden (zie foto's). Het beeld is 18 cm breed. Dit beeld kan ook met 2, 4 of 5 uilskuikens besteld worden. 

 

Deze vraag kwam van een bezoeker: Hoe is het idee voor drie uilskuikens ontstaan?

Wij komen allebei uit een groot gezin van 5 respectievelijk 7 kinderen. Bij Jos hadden ze vijf jongens en twee meisjes, en bij mij waren we met vijf meisjes. We hadden het niet breed thuis en onze huiskamer was best klein. 's Avonds zat ik tussen twee zusjes ingeklemd aan de ene kant van de tafel met tegenover me mijn twee oudere zussen. We hadden zeer eenvoudige maaltijden, maar we mochten twee keer opscheppen en met een beetje geluk bleef er dan nog iets over. Dit beeld geeft precies dat gevoel van vroeger weer: samen vormden we een eenheid, maar ik had wel mijn eigen bord. Ik was de derde in het gezin en ik begreep al snel: vanaf drie kinderen kom je als ouder een hand tekort. Drie staat dus voor veel, maar ook voor rijkdom. Wij moesten allemaal helpen in het gezin en ook dat begreep ik al snel: hoe meer kinderen, hoe meer handen om te helpen...

 

Wilt u dit familiebeeld 'in het echt' bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen). Uiteraard volgen we de RIVM-richtlijnen.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur, maar we vragen u wel voor vertrek even contact op te nemen (de andere dagen op afspraak). Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

Bronzen beeld huwelijk en relatie    <- meer informatie over versturen

 

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis. We kunnen uw favoriete beeld natuurlijk ook versturen. Bestel daarvoor online, of neem contact met ons op.

Tips voor online bestellen:  Bekijk de video van het beeld dat op dit moment in de galerie staat en dat u dan zou ontvangen. U kunt aangeven welke kleur u zou willen ontvangen. Is de video niet in de kleur die u wenst? Neem contact op, dan mailen we deze naar u toe.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen