Galerie - winkelwagen

Nog geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

3 uilskuikens - bosuil - brons

€ 925,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Drie uilskuikens op een rij veilig tegen elkaar aangekropen. Ze vormen een eenheid, maar zijn tegelijkertijd ook drie individuen. Een prachtig familiebeeld van brons. Een duurzaam materiaal, dat eigenlijk altijd blijft bestaan, net als deze drie bosuiltjes die symbool staan voor alle generaties hierna.

 

Familiebeeld brons - drie uilskuikens

Deze drie jonge bosuiltjes hebben we in een bruine kleur, maar ook in een blauw-zwarte kleur gepatineerd.

Standaard zonder sokkel, maar het beeld kan ook mét sokkel geleverd worden (zie foto's). Het beeld is 18 cm breed. Dit beeld kan ook met 2, 4 of 5 uilskuikens besteld worden. 

 

Te zien bij Beleef de Lente:  Bosuil - kuikens 

Elk jaar legt het bosuilenpaar eieren, maar hoeveel eieren er uitkomen en hoeveel jongen uiteindelijk na een maand uitvliegen is elk jaar een spannend gebeuren dat door heel veel mensen wordt gevolgd via de webcam.

 

Wilt u dit familiebeeld 'in het echt' bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen). Uiteraard volgen we de RIVM-richtlijnen.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur, maar we vragen u wel vooraf contact op te nemen (de andere dagen op afspraak). Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis. We kunnen uw favoriete beeld natuurlijk ook versturen. Bestel daarvoor online, of neem contact met ons op.

Tips voor online bestellen:  Bekijk de video van het beeld dat op dit moment in de galerie staat en dat u dan zou ontvangen. U kunt aangeven welke kleur u zou willen ontvangen. Is de video niet in de kleur die u wenst? Neem contact op, dan mailen we deze naar u toe.

Bronzen beeld huwelijk en relatie  <- meer informatie over versturen

 

Vraag van bezoekers: Waarom drie uilskuikens?

Wij komen allebei uit een groot gezin van 5 respectievelijk 7 kinderen. Ik zat met 2 zussen op een rij aan tafel, op een tot bank omgetoverde platenkast. Precies dit gevoel: met z'n allen, maar wel met m'n eigen bord. Vanaf drie kinderen kom je als ouder een hand tekort en dus drie staat voor veel, voor rijkdom Je hebt de oudste, de jongste en de middelste. De dynamiek tussen de kinderen is anders tussen de jongste en de oudste en  de middelste met de jongeste en oudste en dat wilde ik weergeven met dit beeld. Het mooie van bosuilen is dat de ouders langdurig bij elkaar blijven en dat de jonge bosuilen zich meestal binnen een straal van 10 kilometer van de geboorteplaats vestigen. Wie droomt daar als ouder nou niet van?

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen