Groene Specht - bronzen beeld

Vorige Artikel 2 van 27 Volgende
€ 1.475,00 (inclusief btw)
Dit beeld hebben we momenteel niet in de galerie, maar u kunt het meestal wel bestellen. Soms is het al gegoten en bijna klaar, maar soms duurt het heel lang. Bestel dan niet online, maar informeer: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

Dit beeld kan weer in de galerie staan over : 14 dagen.

De kans dat een groene specht bij jou in de buurt naar mieren zoekt is de laatste jaren toegenomen. Dankzij de zachte winters van de afgelopen jaren, maar ook omdat deze kieskeurige specht zijn menu van rode bosmier heeft uitgebreid met andere mierensoorten. En mieren hebben we allemaal in de tuin.

Wil je weten of je dicht bij huis groene spechten kunt spotten? Bekijk het hier: Groene spechten in Nederland

 

Dit bronzen beeld staat op een sokkel van gepolijst natuursteen (11x11x5cm).

kunstenaar van vogelbeelden

"Beweging is altijd interessant om weer te geven, maar bij de Groene specht wilde ik juist een moment van opperste concentratie weergeven. Zich stevig vastklemmend aan een boomstronk scant deze specht eerst zijn omgeving af en pikt daarna pas naar een insect."

 

Tuinbeelden van vogels

Patineren is handwerk en elk beeld ziet er dus net even anders uit. Vooral als een beeld in vier verschillende kleuren is gepatineerd, zoals deze Groene Specht.

 

 

Bronzen beeld specht

We hadden dit beeld eindelijk weer gegoten, maar het is alweer verkocht. Zou u deze specht graag willen bekijken in onze galerie, dan moet u nog even geduld hebben. In 2024 gaan we dit beeld pas weer gieten. Informeer als u wilt weten wanneer precies.

 

Elke specht ziet er qua kleur net even anders uit als de groene specht op de foto's hierboven. Maar natuurlijk hebben ze allemaal de alerte uitstraling die deze vogel zo typeert.

 

De groene specht is blij met de zachte winter die we nu hebben. Hij zoekt zijn dagelijkse portie mieren voor een groot deel vanaf de grond en dat is een stuk lastiger als de grond bevroren is of bedekt met sneeuw. Dan moet hij op zoek naar mieren in bomen en boomstronken.

 

Wilt u de (vogel)beelden bekijken die we momenteel in de galerie hebben staan? U bent van harte welkom.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). Heeft u vragen of wilt u weten of een bepaald beeld aanwezig is? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

bronzen beelden als cadeau kopen

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel