Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Stier Pankriatos - bronzen beeld - blauw-zwart

€ 1.350,00 (inclusief 9% btw)
Dit beeld hebben we momenteel niet in de galerie, maar u kunt het meestal wel bestellen. Soms is het al gegoten en bijna klaar, maar soms duurt het heel lang. Kijk hieronder voor de levertijd of informeer: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

De levertijd bedraagt 21 dagen.

Aantal

'Pankriatos' is Grieks en betekent 'machtig'.

Deze stier is in een bijzondere blauw-zwarte kleur gepatineerd. In deze kleur is dit beeld niet meer te zien in de galerie, maar u kunt het wel bestellen. Voor een kortere levertijd svp contact opnemen.

Een mooi cadeau om te geven voor een jubileum of afscheid, maar ook heel passend als bekroning op het werk bij afstuderen of promoveren. Een verwijzing naar inzet en kracht, een indrukwekkende prestatie, een imposante persoonlijkheid of een fantastische toekomst waarin belangwekkende dingen kunnen gebeuren.

 

Bent u in de gelegenheid, komt u dan naar de galerie om de beelden te bekijken. Omdat wij onze beelden zelf gieten, kunt u dan tevens het hele proces volgen: van boetseren tot bronzen beeld.

Dit bronzen beeld kan ook op een sokkel worden geplaatst.

 

Stier bronzen beeld cadeau voor afscheid en jubileum

Deze Stier Pankriatos is eveneens verkrijgbaar in een meer bruine patine (met of zonder sokkel). Patineren is, net als het gieten van een bronzen beeld, handwerk en daardoor is elk beeld uniek. 

 

Wilt u onze stierenbeelden bekijken in de galerie? U bent van harte welkom. Wilt u het online bestellen? Neem dan svp eerst contact op.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur, de andere dagen op afspraak. Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

Dit beeld is ook in een grotere uitvoering te bestellen: de maten zijn dan 44 x 43 cm (incl. sokkel van 8 cm hoog). Het origineel kunt u wel al bekijken.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Inspiratie opdoen vanaf de bank