Galerie - winkelwagen

Geen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier
Vorige Artikel 16 van 16 Volgende

Huwelijksbeeld 'In Balans'

€ 1.095,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

De kunst van een goed huwelijk heeft te maken met een juiste verhouding tussen geven en nemen, tussen vertellen en luisteren, tussen elkaar wat gunnen en jezelf niet vergeten. Die balans zoeken en die balans houden, dat is wat deze twee uilen laten zien. Ze staan op een steen die beweegt zodra je hem aanraakt, maar na een tijdje is het uilenpaar weer volmaakt in balans. 

 

Dit is een uniek beeld, er is uiteraard maar één exemplaar van deze uilen in combinatie met deze steen. Vindt u het ook een bijzonder beeld en zou u er nog iets meer van willen zien, vraag dan een video aan.

Een prachtig beeld voor een paar dat al 25, 40 of 50 jaar bij elkaar is, maar ook voor kersvers bruidspaar.

 

Wilt u het beeld 'In Balans' of een van onze andere huwelijksbeelden 'in het echt' bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen). Uiteraard volgen we de RIVM-richtlijnen.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur, maar we vragen u wel een afspraak te maken want we ontvangen slechts 2 bezoekers per dag. Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

Vanwege het coronavirus is het druk bij de post.  Wilt u een bronzen huwelijksgeschenk laten versturen, bestel dan op tijd!

Bronzen beeld huwelijk en relatie  <- meer informatie over versturen

 

Wilt u online bestellen? Vraag eventueel een video aan van dit unieke huwelijksbeeld. Heeft u vragen over het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen