Galerie - winkelwagen

Geen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Paarden in brons - Pas de deux

€ 7.200,00 € 5.200,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Een "Pas de deux" is een dans op muziek voor twee balletdansers, meestal een man en een vrouw, die samen een duet uitvoeren. Het laat de hofmakerij tussen deze twee zien; een spel van aantrekken en afstoten, om elkaar heendraaien en elkaar vinden. Een dans met expressie, persoonlijkheid en passie. 

In de paardenwereld is een Pas de deux ook een dans op muziek, uitgevoerd door een tweetal paarden die naast elkaar bewegen, van elkaar af gaan en weer samenkomen. Bij deze twee paarden draait het dus juist om samenwerking en rekening houden met elkaar. Een eenheid vormen in harmonie is essentieel voor een mooie uitvoering.

 

Exclusief, duur huwelijkscadeau - bronzen beeld twee paarden

Een dans laat vaak een strijd zien tussen twee dansers. Ook deze paarden laten een kunstzinnige krachtmeting zien, een momentopname waar de passie oplaait, maar waarbij het evenwicht toch bewaard blijft.

 

Dit kunstwerk vormt een prachtige bekroning van een unieke relatie: schitterend als huwelijksgeschenk voor een bruidspaar, maar ook een perfecte uiting van een gepassioneerd samenzijn. Een onvergetelijk cadeau. Prachtig voor in huis, maar ook geweldig voor in de tuin, een beeld dat nooit zal vervelen.

 

Liefhebber van paarden, natuur én van kunst?

Dit bronzen beeld toont twee paardentorso's, in verschillende kleuren gepatineerd, op een sokkel van gepolijst hardsteen, maten: 56 x 53 x 40 cm (plaatsen op zuil of sokkel van bijvoorbeeld 40x40cm en ca. 90 cm hoog); een perfect beeld voor in de tuin, voor in úw tuin...

Wie van paarden houdt, ziet het liefst een paard met alle vier de benen eraan en het liefst in een natuurlijk beweging: in galop, dravend of uitkijkend over de wei. Maar kunstliefhebbers houden daar vaak juist niet van. Zij vinden dit een te realistische benadering en zoeken naar iets anders: kracht, beweging, een confrontatie, iets wat tot nadenken stemt, wat symbool staat of een bepaald gevoel oproept. Dit beeld valt in deze categorie, maar wel gemaakt met kennis van het paardenlichaam. Pas als je weet hoe het eruit moet zien, weet je wat je weg kunt laten.

 

Nu met maar liefst €2000 ,- korting! In plaats van 7.200 euro, betaald u slechts 5.200 euro

 

Een bronzen beeld als monument

Dit beeld vormt ook een mooie herinnering of eerbetoon aan twee mensen die van paarden hielden. Maar je hoeft natuurlijk geen paardenliefhebber te zijn om dit beeld mooi te vinden. Wie enthousiast wordt van de combinatie kracht, beweging en schoonheid, zal dit kunstwerk zeker weten te waarderen.

 

Uw tuin in het corona-tijdperk

Vanwege de corona-crisis gaan we niet zomaar meer op vakantie, denken we goed na over een weekendje-weg en is zelfs een uitstapje naar musea of natuurpark geen vanzelfsprekendheid meer. Maar... we kunnen nog wel genieten van onze eigen tuin. Een tuin waarin u het voor het zeggen heeft, waar alleen uw eigen regels gelden en waar u 's avonds zo lang mag blijven al u wilt.

Bent u al heel lang van plan uw tuin te verfraaien met een mooi bronzen beeld? Of ziet u door het gedwongen thuiszitten, uw tuin nu met andere ogen? U kunt uw tuin vast nog veel mooier en aantrekkelijker maken dan hij al is. Ontdek nieuwe plekken voor planten, hagen en bloemperken. Hergroepeer de tuinaccessoires, probeer een andere plek uit voor het tuinmeubilair, bekijk het terras en het groen van het gras en de bomen, hoe zou een kunstwerk passen in dit geheel? 

 

ACTIE Paardenbeeld Pas de deux :   € 2.000,- euro korting

U vraagt zich misschien af: Hoezo 2000 euro korting? Is er iets mis met dit beeld? Absoluut niet, maar: we hebben te weinig ruimte in onze galerie. Voorheen zaten we in een grote loods waar we alles onder één dak hadden: bronsgieterij, atelier en galerie. Dat was mooi omdat we het hele proces konden laten zien aan onze bezoekers: de smeltovens, de gietapparatuur met kabels en katrollen, ketels voor de gietwas, alles wat nodig is voor het afwerken: straalcabine, slijpmachines, het vele gereedschap, van grof naar fijn, de toorts voor het patineren met de vlam en  werktafels vol halfafgewerkte beelden. 

Bronzen beelden paarden

Maar inmiddels zijn we verhuisd. De galerie met atelier is gescheiden van de bronsgieterij met werkplaats. In onze nieuwe galerie met veel ramen, mooi licht en een fijne sfeer komen onze beelden veel beter tot hun recht, maar we hebben wel minder ruimte. En onze collectie breidt steeds maar uit. Dus moeten we keuzes maken. Welk beeld mag blijven, welk beeld zou ook mooi passen in een ander interieur. Een interieur met royale ruimtes of een vrije plek voor het raam. Met een entree die om een blikvanger vraagt of een living waar klassiek en modern samengaan. Dit mooie paardenbeeld zou een terras nog fraaier maken en prachtig als het te zien is vanuit huis. En denk aan de tuin, aan úw tuin.

Onze galerie heeft geen tuin, maar wie wel een tuin heeft weet: dit bronzen beeld zou een onveranderlijk element vormen tijdens alle seizoenen. Te midden van een steeds veranderende omgeving laat u zien waar liefde voor paarden, kunst en natuur toe kan leiden...

 

Kijk voor meer tuinbeelden:

bronzen beelden met korting

Wilt u dit beeld "Pas de deux" of de andere beelden bekijken in onze galerie in Milsbeek? U bent van harte welkom. Bedenk dat een bronzen beeld eeuwig meegaat. Een duurzamer cadeau bestaat bijna niet. U koopt het dus niet alleen voor uzelf, maar ook voor de generatie na u.

 

Bronzen beelden voor in de tuin

Bijna al onze beelden kunnen online besteld worden, maar we verwelkomen u graag in onze galerie in Milsbeek. We vragen u wel een afspraak te maken, ook als u zaterdag wilt komen. Tijdens uw bezoek houden we ons uiteraard aan de RIVM-richtlijnen. We vragen u met niet meer dan 3 personen te komen en houden 1,5 m afstand.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak), de andere dagen ook op afspraak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze beelden? Mail: info@mooibrons.nl of bel: 06-50549457

 

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis. Wij kunnen de meeste beelden per post versturen, maar dit beeld bezorgen we bij u thuis. Wilt u zien hoe het staat in uw huis of tuin? Neem dan contact op.

bronzen beeld huwelijk  <- Klik hier voor meer informatie

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen