Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Paarden in brons - Pas de deux

€ 6.900,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Een Pas de deux is een choreografie voor twee dansers uit het ballet, traditioneel een man en een vrouw die samen een duet uitvoeren. Het toont vaak de hofmakerij tussen twee personages. In de paardenwereld is een Pas de deux een dressuurproef op muziek. Samenwerking en harmonie zijn essentieel voor een mooie uitvoering.

Exclusief, duur huwelijkscadeau - bronzen beeld twee paarden

Dit bronzen beeld toont twee paardentorso's, in verschillende kleuren gepatineerd, op een sokkel van gepolijst hardsteen.

Een kunstwerk dat de bekroning kan zijn van een relatie: een huwelijksgeschenk voor een bruidspaar of een uiting van een gepassioneerd samenzijn. Een onvergetelijk cadeau. Prachtig voor in huis, maar ook heel mooi voor in de tuin.

Maten: 56 x 53 x 40 cm (plaatsen op zuil of sokkel van ca. 90 cm hoog)

 

Uw tuin in het corona-tijdperk

Vanwege de wereldwijde corona-crisis kunnen we niet meer op vakantie, doen we geen weekendjes-weg en gaan we ook niet meer naar musea of natuurparken. Maar we kunnen nog wel genieten van onze eigen tuin. 

Bent u al heel lang van plan uw tuin te verfraaien met een mooi bronzen beeld? Of ziet u door het gedwongen thuiszitten, uw tuin nu met andere ogen? U kunt uw tuin vast nog veel mooier en aantrekkelijker maken dan hij al is. Ontdek nieuwe plekken voor planten, hagen en bloemperken. Hergroepeer de tuinaccessoires, probeer een andere plek uit voor het tuinmeubilair, bekijk het terras en het groen van het gras en de bomen, hoe zou een kunstwerk passen in dit geheel? 

 

Kijk voor meer tuinbeelden:

bronzen beelden met korting

Wilt u dit beeld "Pas de deux" of de andere beelden bekijken in onze galerie in Milsbeek? U bent van harte welkom. Bedenk dat een bronzen beeld eeuwig meegaat. Een duurzamer cadeau bestaat bijna niet. U koopt het dus niet alleen voor uzelf, maar ook voor de generatie na u.

 

Bronzen beelden voor in de tuin

Bijna al onze beelden kunnen online besteld worden, maar we verwelkomen u graag in onze galerie in Milsbeek. We vragen u wel een afspraak te maken, ook als u zaterdag wilt komen. Tijdens uw bezoek houden we ons uiteraard aan de RIVM-richtlijnen. We vragen u met niet meer dan 2 personen te komen en houden 1,5 m afstand.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak), de andere dagen ook op afspraak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze beelden? Mail: info@mooibrons.nl of bel: 06-50549457

 

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis. Wij kunnen uw favoriete beeld per post versturen of we bezorgen het zelf bij u thuis.

bronzen beeld huwelijk  <- Klik hier voor meer informatie

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen