Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Trekpaard - bronzen beeld

€ 1.950,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Bronzen beeld "Trekpaard" op sokkel van marmer. 

Een Brabants of Zeeuws trekpaard staat echt voor het Hollandse doorzettingsvermogen. Al moet je ploegen door de zware klei, niet opgeven en dóórgaan.

Paardenbeeld - bronzen trekpaard 

Kracht en beweging 

Maten van het beeld (hxb): 33 x 34 cm, incl. sokkel

Een bronzen beeld maken is handwerk en daardoor is elk beeld uniek. Dit trekpaard is donkerder van kleur dan het andere trekpaard waar foto's van te zien zijn.

Van dit beeld worden er maximaal 8 gemaakt en elk trekpaard zal anders van kleur zijn.

Het trekpaard dat we in de galerie hebben kunt u bekijken op de video. De spieren en uitstraling zijn zo vanaf alle kanten zichtbaar. Een paard geeft op foto en video altijd een wat vertekend beeld. In het echt is het echt een prachtig beeld dat schoonheid en kracht uitstraalt. 

Wilt u dit bijzondere paardenbeeld "in het echt" bekijken? U bent van harte welkom. 

 

 

Bijna al onze beelden kunnen online besteld worden, maar we verwelkomen u graag in onze galerie in Milsbeek. We vragen u wel een afspraak te maken, ook als u zaterdag wilt komen. Tijdens uw bezoek houden we ons uiteraard aan de RIVM-richtlijnen. We vragen u met niet meer dan 2 personen te komen en houden 1,5 m afstand.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak), de andere dagen ook op afspraak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze beelden? Mail: info@mooibrons.nl of bel: 06-50549457

 

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis. Wij kunnen uw favoriete beeld per post versturen of we bezorgen het zelf bij u thuis.

bronzen beeld huwelijk  <- Klik hier voor meer informatie

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen