Galerie - winkelwagen

Geen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Trekpaard - bronzen beeld

€ 1.950,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Bronzen beelden paarden - trekpaard

"Dit was wat je zag als je vroeger achter de ploeg liep op het land. Jos komt van een boerengezin met zeven kinderen. Ze hadden een gemengd bedrijf en op de boerderij was het hard werken, want zijn vader deed alles nog met een paard. Zo’n paard als dit trekpaard. Als klein menneke mocht Jos wel eens mee als zijn vader ging ploegen. Achter dat enorme paard, zijn vader tierend als het paard ermee wilde stoppen. Want al was het paard nog zo sterk, het viel niet mee, die zware kleigrond van Maas en Waal."

 

Bekijk hier paardenbeelden van Roswitha Wiedijk  Dit is een eerbetoon aan dat paard en alle paarden die zo hard hebben gewerkt.

 

Bronzen beeld maken is een eeuwenoud ambacht. Alles is handwerk en daardoor is elk beeld echt uniek. Zo zijn de kleuren nooit hetzelfde: dit trekpaard is donkerder van kleur dan het andere trekpaard waar foto's van te zien zijn.

 

Let op: de prijs van dit beeld gaat per 1 juli omhoog naar 2.150 euro

De maten van het beeld zijn (hxb): 33 x 34 cm, inclusief sokkel van marmer.

 

Paardenbeeld - bronzen trekpaard Kracht en beweging 

Een Brabants of Zeeuws trekpaard staat echt voor het Hollandse doorzettingsvermogen. Al moet je ploegen door de zware klei, niet opgeven en dóórgaan.

 

Wilt u dit bijzondere paardenbeeld 'in het echt' bekijken? We verwelkomen u graag in onze galerie in Milsbeek. Vanwege covid-19 vragen we u wel een afspraak te maken, ook als u zaterdag wilt komen. Tijdens uw bezoek houden we ons uiteraard aan de RIVM-richtlijnen. Zo vragen we u met niet meer personen te komen dan is toegestaan.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (van tevoren svp doorgeven hoe laat u komt), de andere dagen op afspraak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze beelden? Mail: info@mooibrons.nl of bel: 06-50549457

 

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis. U kunt dit beeld ook online bestellen. We versturen het zorgvuldig verpakt of we bezorgen het bij u thuis.

bronzen beeld huwelijk  <- Klik hier voor meer informatie

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen