Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier
Vorige Artikel 14 van 14 Volgende

Bronzen beeld boot - Verbondenheid

€ 695,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

De titel van dit beeld "Verbondenheid" geeft al aan dat dit beeld samenwerking, vriendschap en respect symboliseert. De boot geeft de gezamenlijke weg weer die is afgelegd of de reis naar de toekomst die samen gemaakt gaat worden.

 

Een mooi relatiegeschenk, waarmee u waardering uitspreekt voor een samenwerking  of als cadeau bij een jubileum van een bedrijf waarmee u zich verbonden voelt of bij het openen van een nieuwe zaak.

En natuurlijk is dit ook een passend cadeau voor een bruidspaar. De ringen geven aan dat er voor elkaar gekozen is en de boot symoliseert het huwelijk: samen op reis, naar een mooie toekomst...

Dit beeld staat op sokkel van gepolijst natuursteen. Deze sculptuur is 28 cm hoog en 20 cm breed (incl. sokkel). We hebben momenteel twee versies: een beeld met "gouden" ringen en een boot met zwart gepatineerde ringen.

 

Met goudkleurige ringen is het beeld Verbondenheid een echt huwelijksbeeld: in bruine of blauw-zwarte patine. Momenteel is alleen de bruine boot met goudkleurige ringen te zien in onze galerie.

bronzen beelden liefde     Beelde met gouden trouwringen

 

De beelden met bronskleurige ringen hebben we alleen nog met bruine boot in de galerie staan. U kunt de kleur van het beeld rechts wel bestellen (levertijd 4-6 weken). We hebben het rechterbeeld wel met donkere ringen. 

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden, maar wilt u nu niet naar onze galerie in Milsbeek rijden? Natuurlijk kunt u uw favoriete beeld ook laten versturen. Elk beeld wordt met zorg verpakt en ter bescherming in een dubbele verpakking verstuurd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

bronzen beelden

 

In onze galerie in Milsbeek kunt u bijna alle beelden bekijken. U bent van harte welkom, maar we vragen u wel een tijdstip door te geven zodat we geen bezoekers tegelijk hebben.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (wel van te voren laten weten dat u komt), de andere dagen op afspraak: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

Wilt u online bestellen? Bekijk de video om dit beeld van alle kanten goed te kunnen beoordelen. De ringen van het beeld dat we momenteel in de galerie hebben zijn donker gekleurd. Heeft u vragen over het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen