Bronzen beeld boot - Verbondenheid

Artikel 10 van 16
€ 765,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

De titel van dit beeld "Verbondenheid" geeft al aan dat dit beeld samenwerking, vriendschap en respect symboliseert. De boot geeft de gezamenlijke weg weer die is afgelegd of de reis naar de toekomst die samen gemaakt gaat worden.

Een mooi relatiegeschenk, waarmee u waardering uitspreekt voor een samenwerking  of als cadeau bij een jubileum van een bedrijf waarmee u zich verbonden voelt of bij het openen van een nieuwe zaak.

Relatiegeschenk fuse en samenwerking

En natuurlijk is dit ook een passend cadeau voor een bruidspaar. De ringen geven aan dat er voor elkaar gekozen is en de boot symoliseert het huwelijk: samen op reis, naar een mooie toekomst...

Dit beeld staat op sokkel van gepolijst natuursteen (deze is 15cm hoog). Deze sculptuur is in totaal 29 cm hoog en 20 cm breed (dus inclusief de sokkel). Patineren is handwerk, dus elk beeld heeft een iets andere kleur en tekening. Bezoek daarom bij interesse onze galerie of bekijk de eerste foto bovenaan: het beeld dat u zou ontvangen lijkt hier veel op.

 

Dit beeld svp niet online bestellen, het is gereserveerd. Bij interesse graag contact openemen.

 

U kunt het beeld ook bestellen op een gezoete sokkel. Dat is een sokkel die niet glanzend gepolijst is en dus meer grijs van kleur.

Bronzen beeld huwelijk boot met ringen op een gezoete sokkel

We hebben twee versies: een beeld met "gouden" ringen en een boot met zwartbruin gepatineerde ringen. 

 

Het beeld hieronder kunt u wel bestellen, maar het is iets duurder en heeft meestal een levertijd van 6-8 weken.

Beeld met gouden trouwringen klik op de foto voor meer info

Met goudkleurige ringen is het beeld Verbondenheid een echt huwelijksbeeld. 

 

Een beeld met een mooie symboliek, dat we in een blauw-zwarte patine hebben (zie hierboven) maar ook in een bruine patine (zie hieronder, nog wel te bestellen)

bronzen beelden liefde  niet meer te bestellen...

Klik op de foto van deze bruin gepatineerde boot als u over dit beeld meer informatie wilt.

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden, maar wilt u nu niet naar onze galerie in Milsbeek rijden? Natuurlijk kunt u uw favoriete beeld ook laten versturen. Elk beeld wordt met zorg verpakt en ter bescherming in een dubbele verpakking verstuurd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

bronzen beelden

 

In onze galerie in Milsbeek kunt u bijna alle beelden bekijken. U bent van harte welkom, maar we vragen u wel een tijdstip door te geven zodat we alle tijd voor u hebben.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak): 06-50549457 of info@mooibrons.nl

Wilt u online bestellen? Bekijk de video om dit beeld van alle kanten goed te kunnen beoordelen of vraag foto's aan van het beeld dat we momenteel in de galerie hebben staan.  Heeft u vragen over het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457. 

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel